Elframo NEXA vaatwasmachines

Innovatief, gebruiksvriendelijk en duurzaam

Op zoek naar de modernste techniek op het gebied van vaatwassen? Kies dan voor de nieuwste lijn vaatwassers van topmerk Elframo: de Elframo NEXA. Deze vaatwasmachines maken zelfs de meest vieze vaat weer blinkend schoon met hun efficiënte en doortastende wasprogramma’s. U bespaart tot wel 25% energie en water en krijgt er toch een fantastisch schone vaat ervoor terug. Kies zelf of u liever met een voorlader of een doorschuiver werkt: binnen de Elframo NEXA lijn is het allemaal mogelijk. Ontdek zelf de voordelen van de Elframo NEXA vaatwasmachines en bestel uw model voordelig online bij HTB Emmen!

De voordelen van Elframo NEXA

+ Minimalistisch, ergonomisch ontwerp

De NEXA lijn van Elframo kenmerkt zich door een bijzonder stijlvol ontwerp met elegante, minimalistische lijnen. Alleen het hoognodige is aan de buitenkant bevestigd: dat zorgt voor een uniek en clean ontwerp. Een aanwinst voor elke horecakeuken! De ergonomische handgrepen met extra grip zorgen bovendien voor makkelijk openen en sluiten, zonder dat het u al te veel moeite kost.

+ Helder en intuïtief display

De Elframo NEXA vaatwasmachines zijn voorzien van een 4.3 inch waterdicht en schokbestendig display, dat zelfs onder de moeilijkste omstandigheden eenvoudig te bedienen is. Ook met handschoenen aan! De bediening van de vaatwasmachines is simpel en intuïtief: de pictogrammen spreken voor zichzelf of worden begeleid door korte tekstjes. Zo simpel te bedienen als een smartphone. Want elke tijdsbesparing in de keuken is meegenomen!

+ Innovatieve verwarmingstechnologie

Uniek aan de Elframo NEXA vaatwasmachines is hun innovatieve manier van verwarmen. Dankzij de slimme verwarmingsplaten wordt het water razendsnel verwarmd en wordt er in de gehele vaatwasmachine dezelfde temperatuur bereikt. Omdat de wasprogramma’s zo kort zijn, heeft u minder last van kalkaanslag op essentiële onderdelen.

+ Efficiënt, energie- en waterbesparend

Met de Elframo NEXA serie zet u niet alleen in op efficiëntie in de keuken, u denkt ook na over uw impact op het milieu. Door het innovatieve ontwerp van deze serie bespaart u tot wel 25% op de energiecomsumptie van uw vaatwasser en ook nog eens 25% op uw watercomsumptie. Innovatief vaatwassen met een blik op de toekomst!

+ Altijd verbonden via de app

Dankzij de hypermoderne technologie van de Elframo NEXA vaatwasmachines heeft u op elk moment toegang tot uw vaatwasgegevens via de handige app. U kunt alle benodigde informatie in realtime bekijken, en waar nodig ingrijpen op een waarschuwing of alarm. Een technicus kan bij een kritieke fout in de machine zelfs op afstand verbinding maken met het apparaat en in veel gevallen het probleem verhelpen.

Verkrijgbaar als voorlader of doorschuiver

Binnen de Elframo NEXA serie bepaalt u zelf of u liever met een voorlader of een doorschuiver werkt. U kiest welk model beter in het ontwerp van uw keuken past! Wij kunnen u natuurlijk ook adviseren welk type het beste zou werken in uw werkomgeving. Neem daarvoor contact op met onze specialisten: we helpen u graag.

Over Elframo NEXA

Elframo NEXA vaatwasmachines kopen bij HTB Emmen

Hoewel Elframo NEXA u het allerbeste biedt op het gebied van vaatwastechnologie, kunt u deze apparaten tegen de scherpste prijzen aanschaffen bij HTB Emmen. Wie in de horeca werkt, moet op de kleintjes letten! Wij begrijpen als geen ander dat u graag efficiënte apparatuur bestelt waar u te allen tijde op kunt rekenen. Machines die ontzorgen! 

HTB Emmen is al jaren een vertrouwde partner voor horecaondernemers. U bent hier aan het juiste adres als u een Elframo NEXA vaatwasmachine wilt bestellen, maar ook voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte keukenapparatuur, onderdelen en diverse diensten.

 

  • Uniek aanbod Elframo vaatwasmachines
  • Altijd de scherpste prijzen
  • 1 jaar garantie
  • Vakkundig advies

Andere vaatwasmachines van Elframo

Naast de NEXA serie heeft HTB Emmen een groot aanbod vaatwasmachines van topmerk Elframo in huis. Daarmee maakt u altijd een uitstekende keuze voor uw horecakeuken! Bekijk het volledige assortiment Elframo vaatwasmachines in onze webshop en verbaas u over de vele mogelijkheden die dit merk te bieden heeft.

Hulp en advies

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het selecteren van de juiste vaatwasmachine voor uw horecakeuken? HTB Emmen is al sinds 1999 dé partner voor horecaondernemers en adviseert u graag welk model het beste tot zijn recht komt in uw specifieke keuken. Neem gerust contact met ons op, dan nemen wij de verschillende opties graag met u door!

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals