Elektrische friteuse

Onmisbaar in elke horeca keuken

Frituurpannen zijn een ‘must’ binnen elke horecakeuken. Omdat elke horecakeuken andere behoeften heeft, kunt u bij HTB Emmen kiezen uit zowel enkele als dubbele frituurpannen. Enkele frituurpannen worden vaak gebruikt voor het eenvoudig frituren van snacks. Bent u op zoek naar iets met meer capaciteit, dan is een dubbele frituurpan een betere optie voor u. Omdat HTB Emmen alleen hoge kwaliteit levert hebben we friteuses van alleen de beste merken, zoals Buffalo, Elframo, Lincat en Gastro M, welke toonaangevend zijn binnen de horecasector.

Alleen de beste materialen

Omdat we bij HTB Emmen alleen gebruik maakt van de meest hoogwaardige materialen, kan hierdoor de kwaliteit van uw producten en uw friteuses worden gewaarborgd. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een behuizing van RVS, wat er voor zorgt dat uw machine lang meegaat. Ook worden er alleen hoogwaardige componenten gebruikt, zodat een goed werkende friteuse voor langere tijd gegarandeerd is.

Horeca Techniek Brouwer

Bij HTB Emmen kunt u, naast elektrische friteuses, ook terecht voor alle bijbehorende onderdelen voor uw friteuse. Wanneer u besteld bij HTB Emmen heeft u 1 jaar garantie op uw producten. Maar wist u dat u naast onze producten ook bij ons terecht kan voor onderhoud aan uw apparatuur? Lees hier meer!

Meer weten?

Heeft u vragen over onze friteuses? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud voor uw apparatuur? HTB Emmen is de expert op het gebied van onderhoud en reiniging van uw apparatuur. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals. Dankzij onze optimale prijs-kwaliteit verhouding, snelle levertijd en goede klantenservice realiseren wij niet voor niets een hoge klanttevredenheid.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals