Desinfecterende handgel kopen

Alles aan desinfectiemiddelen voor een veilige (werk)omgeving

Bij Horeca Techniek Brouwer kunt u desinfecterende handgel kopen en zo een veilige (werk)omgeving creëren voor uzelf, uw personeel en uw bezoekers. Daarnaast bieden we ook de nodige dispensers en desinfectiezuilen. Zowel in de huidige tijd met Corona als in een tijdperk na Corona zal (persoonlijke) hygiëne een enorm belangrijke plaats in blijven nemen en is desinfectie gel niet meer weg te denken uit ons leven. Dat geldt voor cafés, restaurants, hotels, bloemenzaken, garagebedrijven, defensie, politie, supermarkten, drogisterijen en zelfs thuis. Daarom verkopen wij hoogwaardige desinfecterende middelen.

Hooghoudt Desinfectiemiddel (5 liter)

 • Aanbevolen door de WHO
 • Geproduceerd door Hooghoudt
 • Inhoud: 5 liter

Ons desinfectiemiddel is geproduceerd door Hooghoudt. Zij zagen al snel een tekort aan desinfecterende middelen en zijn, omdat ze toch weten hoe ze met alcohol om moeten gaan, direct begonnen met de productie van desinfectant. Het product bestaat uit 80% alcohol, waterstofperoxide en glycerine (als terugvetter voor de handen) en wordt verkocht in jerrycans van 5 liter per stuk. Deze hand sanitizer is vervaardigd volgens het receptuur van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en wordt daarom ook door hen aanbevolen. Zo weet u zeker dat u bij HTB Emmen een hoogwaardige desinfecterende handgel kunt kopen.

Encore RVS Dispensers

 • Aanrakingsvrije bediening
 • Werkt op batterijen, dus overal te monteren
 • Capaciteit: 650 ml

Onze handgel dispensers zijn vervaardigd door Encore (lees hier meer over dit merk). De dispensers zijn aanrakingsvrij te bedienen, waardoor ze uitermate hygiënisch zijn. De handgel dispensers hebben een capaciteit van 650 ml en het leveringsvolume en de detectieafstand zijn instelbaar. De dispensers werken op batterijen (niet inbegrepen) en zijn daarmee overal te plaatsen. Montage gebeurt via een wandmontage met de bijgeleverde montageplaat of via een los verkrijgbare rvs desinfectiezuil.

RVS Desinfectiezuil

 • Overal te plaatsen
 • Hoogwaardig RVS
 • Exclusief dispenser
 • Eenvoudig design en daardoor zeer intuïtief en handig in gebruik

Deze rvs desinfectiezuil is overal te plaatsen en vervaardigd uit hoogwaardig rvs. Overal te plaatsen. Wordt geleverd exclusief dispenser.

Luxe RVS Desinfectiezuil

 • Overal te plaatsen
 • Hoogwaardig RVS
 • Exclusief dispenser
 • Inclusief handschoendispenser, lekbakje, vuilnisbak en presentatiescherm

Veiligheid door hand sanitizers

Het is, wordt en blijft enorm belangrijk dat we allemaal goed denken aan onze (persoonlijke) hygiëne en dat we op alle openbare plekken waar we komen onze handen kunnen desinfecteren en reinigen. Daarin biedt het plaatsen van hand sanitizers de oplossing. Deze dispensers gevuld met desinfecterende handgel zorgen ervoor dat de verspreiding van virussen wordt ingeperkt, zodat we met z’n allen onze leefomgeving een stuk veiliger maken voor iedereen.

Horeca Techniek Brouwer

Naast desinfecterende handgel kunt u natuurlijk voor veel meer producten bij ons terecht. Zo vindt u in ons online assortiment alles wat u nodig heeft om uw horecabedrijf in te richten, draaiende te houden en schoon te maken. Neem een kijkje in onze webshop en laat het ons gerust weten als u een product niet kunt vinden. Wij helpen u graag met zoeken. Bekijk ook eens onze persoonlijke hygiënemiddelen die u helpen tijdens de coronacrisis, waar u afzetdoeken, anti-bacteriële doekjes, handendrogers, zeepdispensers en meer in vindt.

Advies nodig?

Heeft u behoefte aan advies aangaande de aanschaf van desinfecterende handgel? Weet u niet goed welke desinfectiemiddelen geschikt zijn voor uw situatie? Of heeft u vragen over onze producten? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee om ook voor uw bedrijf de meest geschikte oplossing te vinden. Samen komen we eruit!

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals