Berto’s keukenapparatuur

Op zoek naar onderdelen voor Berto’s keukenapparatuur? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan Berto’s onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan onderdelen voor gasfornuizen, friteuses, bak- en kookplaten en grills. Naast losse onderdelen bent u bij ons ook op het juiste adres voor nieuw keukenapparatuur, maar ook voor het onderhoud en reinigen van uw huidige keukenapparatuur.

Berto’s onderdelen

Berto’s, één van de koplopers als het gaat om keukenapparatuur. Ze staan namelijk bekend om de kwaliteit van hun producten. Zo zijn de producten van Berto’s, door de expertise van hun technici en door het gebruik van het beste staal, niet bang voor de toekomst. Met andere woorden: de producten van Berto’s gaan jarenlang mee en zijn geschikt voor intensief gebruik. Komt het toch voor dat uw keukenapparatuur van Berto’s, door wat voor reden dan ook, uitvalt? Dan ligt dat waarschijnlijk aan een klein onderdeel. Om bijvoorbeeld omzetverlies, ontevreden klanten en verdere onkosten te voorkomen is het belangrijk dat u het onderdeel zo snel mogelijk vervangt. Daarom bestelt u de onderdelen eenvoudig en snel in onze webshop. Vervang het onderdeel zelf of maak gebruik van onze reparatieservice.

Berto’s gasfornuis onderdelen

Veel gerechten worden bereid met behulp van een gasfornuis, waardoor het hoogstwaarschijnlijk een belangrijk onderdeel van uw keuken is. Uitvallen van een gasfornuis leidt tot het maken van minder gerechten en dus minder verkopen, wat uiteraard niet de bedoeling is. Daarom is het van belang dat het defecte onderdeel zo snel mogelijk wordt vervangen. Een defect fornuis gaat vaak gepaard met een defecte ontsteking of iets dergelijks. Weet u niet precies waarom uw Berto’s fornuis defect is? Maak dan gebruik van onze reparatieservice. Wij zorgen er voor dat het gasfornuis weer uitstekend werkt. Weet u wel welk onderdeel defect is? Dan is deze eenvoudig en snel bij ons te bestellen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere: bougies, ontstekingen, schakelaars, thermokoppels, waakvlambranderhouders, kookroosters en meer.

Berto’s friteuse onderdelen

De friteuse is net als het gasfornuis een belangrijk onderdeel van een keuken en al helemaal onmisbaar voor cafetaria’s. Een defect onderdeel zorgt daarom voor problemen. Problemen die u niet wilt hebben. Daarom hebben wij een ruim aanbod aan reserveonderdelen voor uw friteuse. Dankzij ons ruime assortiment werkt uw friteuse weer naar behoren in no-time. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere: bougies, branders, warmte elementen, gasinspruiters, gasblokken, knoppen, lampen, roosters, thermokoppels, thermostaten, temperatuur regelaars en natuurlijk frituurmanden.

Overige onderdelen

Naast onderdelen voor een gasfornuis of friteuse hebben wij nog vele andere onderdelen, zowel van Berto’s als van andere merken. We hebben bijvoorbeeld onderdelen voor bakplaten, blenders, citruspersen, ijsblokjesmachines, ijsmachines, koffiezetapparaten, magnetrons, mixers, pastakokers, ovens, pannenkoeken carrousels, pasteuriseermachines, slagroommachines, snijmachines, tapinstallaties, tosti apparatuur en vaatwasmachines.

Onderhoudsservice

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Maak daarom gebruik van onze onderhoudsservice. Wij voeren namelijk service- en onderhoudsbeurten uit op diverse keukenapparatuur. Met onze service wordt de kans op uitval van uw keukenapparatuur velen malen lager. Daarnaast gaat het apparatuur langer mee, waardoor u er langer van geniet. Naast het onderhoud van diverse keukenapparatuur, monteren en reinigen wij ook afzuigkappen en afzuigkanalen. Met meer dan 20 jaar ervaring doen wij dit op een effectieve en efficiënte manier, zodat u zo snel mogelijk geniet van een fijn werkklimaat.

HTB Emmen

Wij van Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) zijn er van bewust dat een horecaondernemer niet zonder goed werkende apparatuur kan. Daarom is HTB Emmen uw partner als het gaat om keukenapparatuur. Zo bent u bij ons op de juiste plek voor het aankopen of leasen van nieuw en gebruikt keukenapparatuur, onderhoudsbeurten, reinigingen en onderdelen voor diverse keukenapparatuur. Zo zit er in ons ruime assortiment onderdelen altijd wel een passend onderdeel voor uw bij. Heeft u nog vragen over onze Berto’s onderdelen? Of een hele andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend specialistisch advies.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals