Afzuigmotoren Ommen

afzuigmotoren Ommen

Afzuigmotoren Ommen

HTB Emmen is dé leverancier van afzuigmotoren in Ommen en omstreken. In ons assortiment vindt u verschillende afzuigmotoren met verschillende specificaties, aansluitend op uw wensen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor afzuigkappen en alle andere horeca apparatuur, alsmede alle losse onderdelen hiervan, zodat u uw hele keuken in kunt richten met Horeca Techniek Brouwer! Kunt u iets niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Betere hygiëne met een sterke afzuigmotor

Met een sterke afzuigmotor zorgt u ervoor dat u een betere mate van hygiëne in uw keuken behaalt. Omdat de sterkere motor een betere zuigkracht heeft, worden alle geuren, dampen en vooral vetten namelijk eenvoudig uit uw keuken verwijdert. Zo blijven ze niet in de lucht hangen en komen ze ook niet terecht op al uw apparatuur, waar ze deze en ook uw producten aan kunnen tasten.


 

Minder onderhoud

En de betere hygiëne zorgt er daarnaast natuurlijk ook voor dat u minder tijd kwijt bent aan schoonmaak en onderhoud! Omdat er minder geuren, dampen en vetten in uw keuken rondhangen, tasten deze ook in mindere mate uw apparatuur aan, waardoor u deze sneller weer schoon heeft. Zo bespaart u met een goede afzuigmotor veel tijd en dus geld uit aan de schoonmaak van uw machines.

 


 

Afzuigmotoren Ommen | HTB Emmen | Horeca Techniek Brouwer | Onderdelen | Horeca apparatuur


 

HTB Emmen

Horeca Techniek Brouwer heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle horeca apparatuur. Hierdoor kennen wij alle machines van binnen en van buiten en kunnen we u adviseren over de beste opties voor uw situatie. Daarnaast kunnen wij alle machines onderhouden en repareren. In ons assortiment vindt u alle apparatuur die u nodig kunt hebben, alsmede alle onderdelen hiervoor.

Vragen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan afzuigmotoren? Of misschien over de producten uit ons overige assortiment? Heeft u advies nodig over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals