Liquid Koffie kopen? Nu bij HTB Emmen v.a. € 23,- per liter!

Liquid koffie - supersnel en overheerlijk

Bent u op zoek naar liquid koffie van hoge kwaliteit? HTB Emmen heeft verschillende soorten liquid koffie in het assortiment, waarmee u snel een lekkere bak koffie kunt zetten. Liquid koffie heeft, omdat het vers gezet en geconcentreerd wordt, sterke aroma’s en een heerlijk volle smaak. En dat terwijl de meeste machines de kop koffie in 6 tot 9 seconden al klaar hebben! Bekijk direct ons assortiment en bestel uw liquid koffie gemakkelijk online.

Hoge kwaliteit koffie

Liquid koffie staat bekend om de volle smaak en het sterke aroma. Dit komt vooral omdat de koffie op speciale wijze wordt gezet. Het zorgt ervoor dat de koffie tot maar liefst 10x sterker is. In het assortiment van Horeca Techniek Brouwer vindt u Liquid koffie Gold. Qua smaak kan deze liquid koffie vooral vergeleken worden met een sterke kop espresso. Een belangrijk voordeel van het gebruik van de machines voor liquid koffie is dat ze over het algemeen minder onderhoud nodig hebben dan andere koffieapparaten.

Geschikt voor

Een ander voordeel van deze koffie is dat deze koffiesoort een korte zettijd heeft. In gemiddeld 6 tot 9 seconden is de koffie gezet. Uit een pak van 1 liter haalt u ongeveer 200 koppen koffie. De koffie is beschikbaar voor diverse Cafitesse machines, namelijk: (50/51), (60/61), (110/120), (NG 300), (400), (Excellence), (600/700), (2000), (2100) en (3100).

Voordelen op een rij

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Volle smaak en sterk aroma
  • Korte zettijd

Bewaren van de liquid koffie

De Liquid koffie die wij aanbieden is verkrijgbaar in twee verschillende varianten: Gold Liquid frozen en Gold Liquid non frozen. Liquid koffie frozen wordt diepgevroren bij u afgeleverd. Het is van belang dat u deze koffie in de diepvries bewaart. Voor gebruik dient deze koffie eerst goed ontdooid te worden. De Liquid koffie non frozen kan op kamertemperatuur bewaard worden.

Meer weten?

Met liquid koffie kiest u voor een eenvoudige zetmethode van een heerlijke kop koffie. Heeft u nog vragen over deze koffiesoort? Wilt u graag weten of u een nieuw koffiezetapparaat nodig heeft of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het aankomt op onderhoud? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en geven u graag persoonlijk advies. HTB Emmen is dé specialist als het aankomt op horeca-apparatuur.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals