Hako stof-/waterzuigers en onderdelen

Om de vloer van uw professionele brandschoon te houden, gebruikt u de stof-/waterzuiger van Hako. Door ons ruime aanbod vindt u in onze webshop altijd de stof-/waterzuiger die bij uw ruimte past. Maar dat niet alleen. We leveren ook de onderdelen waarmee u het apparaat jarenlang optimaal kunt laten functioneren en assisteren u waar nodig. Lees meer over de mogelijkheden, neem contact met ons op om te bespreken wat we hierin voor u kunnen betekenen óf bekijk direct ons aanbod!

Over Hako stof-/waterzuigers

De naam zegt het natuurlijk al: een Hako stof-/waterzuiger zuigt stof en water op. In ons aanbod vindt u deze apparaten met een vermogen van 1300 tot 3600 Watt. Daarnaast verschilt natuurlijk de inhoud. Voor een kleine ruimte volstaat bijvoorbeeld de Hako Cleanserv VL1-15 met een inhoud van 17 liter, maar voor de grootste ruimtes komt de Hako Cleanserv VL3-70 met een inhoud van 78 liter beter van pas. Alle Hako stof-/waterzuigers zijn voorzien van wieltjes waardoor u deze eenvoudig door de ruimte manoeuvreert.

Hako stofzuigerzakken

In onze webshop bestelt u ook eenvoudig Hako stofzuigerzakken voor uw Hako Cleanserv VL1-15 (per 5 stuks), VL1-30 (per 5 stuks) en VD5 stof-/waterzuiger (per 10 stuks). Hierdoor kunt u direct met uw apparaat aan de slag en hoeft u niet verder te zoeken. De Hako stofzuigerzakken zijn allemaal gemaakt van papier.

Hako onderdelen voor stof-/waterzuigers

Om ervoor te zorgen dat uw Hako stof-/waterzuiger zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk dat u deze goed onderhoudt. Maar toch gebeurt het wel eens dat een onderdeel aan vervanging toe is. Bent u zelf aardig technisch en heeft u een onderdeel zo vervangen? Bekijk dan ons aanbod Hako onderdelen voor stof-/waterzuigers. Misschien kunt u het apparaat dan zelf repareren en er nog jarenlang plezier van hebben. Onderdelen die we aanbieden zijn o.a.:

Hako stof-/waterzuiger laten repareren

Voor al onze stof-/waterzuigers en andere apparaten geldt 1 jaar garantie. Ook daarna kunt u contact met ons opnemen om uw apparaten te laten repareren. Het is immers zonde om deze mooie apparaten af te danken, wanneer ze nog prima op te knappen zijn! Moet er een monteur langskomen om naar het apparaat te komen repareren? Neem contact met ons op!

Hako tapijtreinigers

Hako is één van de topmerken als het gaat om hygiëne. We bieden dan ook niet alleen stof-/ en waterzuigers aan. Voor optimale hygiëne bestelt u in onze webshop bijvoorbeeld ook Hako tapijtreinigers. Voor de reguliere klus volstaat de Hako Cleanserv VU4 tapijtreiniger met een ketelinhoud van 6 liter en vermogen van 1000 Watt. Voor grotere oppervlaktes kiest u de Hako Cleanserv C34 tapijtreiniger met een schoonwatertank van 32 liter en een vuilwatertank van 33 liter en vermogen van 1300 Watt.

Over HTB Emmen

Zoals u ziet is HTB Emmen dé partner op het gebied van Hako stof-/waterzuigers. Of u nu een nieuw apparaat nodig heeft, nieuwe stofzuigerzakken óf u uw apparaat in perfecte staat wilt houden. Oorspronkelijk begon HTB Emmen in 1999 namelijk als storing en onderhoud service. Maar door de enorme vraag aan apparatuur en onderdelen, bieden we deze nu ook aan in onze webshop. Hierdoor kunt u uw werk optimaal uitvoeren, zonder u zorgen te maken over uw apparatuur. Uiteraard geldt dit niet alleen voor stof-/waterzuigers, maar voor álle apparatuur in uw professionele keuken!

Persoonlijk advies

Weet u nog niet zo goed welke stof-/waterzuiger u moet kiezen of hoe u uw huidige apparaat het beste onderhoudt of repareert? Laat het ons weten, dan helpen we u met plezier verder! Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 08:00 en 18:00 telefonisch en per mail bereikbaar.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals