Hako machines reinigingsmachines | Tapijtreiniging

Hako reinigingsmachine kopen?

Bent u op zoek naar een Hako reinigingsmachine? Bekijk dan het assortiment van HTB Emmen. Bij ons vindt u Hako stof- en waterzuigers en Hako tapijtreinigers, waarmee u uw vloeren grondig kunt reinigen en onderhouden. Met de Hako machines kunt u snel, efficiënt en op de meest effectieve wijze te werk gaan. Bekijk direct het assortiment voor meer informatie over de machines!

Hako reinigingsmachines

Hako biedt allerlei soorten reinigingsmachines voor binnen én voor buiten. Hiermee kunt u vegen, veeg-zuigen en/of schrob-zuigen. Het beste type reinigingsmachine voor uw situatie is afhankelijk van de ondergrond die u wilt reinigen en van hoeveel u kracht u daarvoor nodig hebt. De Hako loopmachines en stof- en waterzuigers bieden u in ieder geval de meest krachtige reiniging. Neem gerust eens contact met ons op om te kijken welke machine u het beste kunt gebruiken.

Onderdelen bij HTB Emmen

Naast volledige machines van Hako en vele andere merken bent u bij HTB Emmen ook aan het juiste adres voor onderdelen voor uw horeca-apparatuur. In ons enorm ruime assortiment vindt u onderdelen in allerlei soorten en maten, waardoor het onderdeel dat u zoekt er ook bijna altijd wel bij zit. En is dat niet het geval? Neem dan gerust contact op. Misschien kunnen wij het onderdeel alsnog voor u vinden!

HTB Emmen

Horeca Techniek Brouwer in Emmen is uw specialist in horecatechniek. Van complete machines tot losse onderdelen: bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en/of reiniging van uw keukenmachines. Lees meer informatie daarover door op de onderstaande knop te klikken.

Contact

Bent u op zoek naar een specifieke machine van Hako? Of kunt u dat ene onderdeel nergens vinden? Of heeft u een vraag over ons aanbod aan Hako stofzuigers? Neem in alle gevallen gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord en we zijn er zeker van dat we u verder op weg kunnen helpen!

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals