Op voorraad
SKU
UNOX_XEBL-16EU-YPRS

UNOX BAKERTOP MIND.Maps™ PLUS BIG Combisteamer, ELEKTRISCH, 16 X 600x400mm PLUS, 400 VOLT 50HZ, 38,5KW, 596453

MindMaps Plus Display, maak een nieuw programma, bewaar het in uw gepersonaliseerde receptenbibliotheek of gebruik de revolutionaire visuele MIND.Maps™-technologie, Standaard met kerntemperatuurvoeler, Automatische reinigingssysteem, afstand tussen de roosters is 67mm, (wordt geleverd zonder roosters of bakplaten), Inclusief inrijwagen (16x600x400mm), 16x 600x400mm, 400VOLT 50HZ / 38.5kW, Afmetingen 890x1020x(H)1880mm.

€ 20.010,00
  • Ma t/m vrij bereikbaar van 8u-18u
  • Veilig betalen
  • 1 jaar garantie
  • Vakkundig advies

Een vraag over dit product? Neem contact met ons op

Dankzij de technologieën is uw UNOX CHEFTOP MIND.Maps™ oven het meest efficiëntie en geavanceerde instrument in uw keuken dat zeer hoge prestaties en bij elke toepassing waarneembare besparingen op het gebied van tijd, energie en arbeidskosten kan waarborgen. Perfecte bereidingen, uniformiteit op elke tray, stoom binnen een enkele seconde of een volledige verwijdering van het vocht, intense of delicate luchtstromen. Het beste op het gebied van combi ovens. Maar dit is niet alles: UNOX INTENSIVE.Cooking biedt u de mogelijkheid om uw CHEFTOP MIND.Maps™ oven ook te gebruiken voor bereidingen die normaal gesproken met traditionele ovens, zoals statische elektrische ovens of convectie-ovens, worden verricht.

Specificaties:

  • MindMaps Plus Display
  • Het bedieningspaneel geeft u alle vrijheid
  • Maak een nieuw programma, bewaar het in uw gepersonaliseerde receptenbibliotheek of gebruik de revolutionaire visuele MIND.Maps™-technologie
  • Standaard met kerntemperatuurvoeler
  • Automatische reinigingssysteem
  • Afstand tussen de roosters is 67mm, (wordt geleverd zonder roosters of bakplaten)
  • Inclusief inrijwagen (16x600x400mm)
  • 16x 600x400mm
  • 400VOLT 50HZ / 38.5kW
  • Afmetingen 890x1020x(H)1880mm

Bediening:

  • DRY.Maxi™Vochtigheid maakt ruimte voor smaak.Vochtigheid geëxtraheerd, verwijderd, geëlimineerd. Deels of volledig, de keuze is aan u. Zorg ervoor dat uw gerechten altijd consistent perfect gebraden en perfect krokant zijn. Uitgesproken maar delicate smaken die zich nooit vermengen. Gemengde
    bereidingen van vlees, vis of groenten die hun identiteit behouden en hun eigenschappen benadrukken. DRY.Maxi™ is de technologie waar u naar op zoek bent. De afwezigheid van vocht zorgt ervoor dat uw smakelijkste gerechten geconcentreerder zijn. Een bereiding afsluiten met DRY.Maxi™ komt overeen met het aanbrengen van uw signatuur op een kunstwerk. Bereid u voor op grote resultaten.
  • STEAM.Maxi™U heeft de kracht van stoom in uw handen. Dankzij de continue en rigoureuze controle en exacte berekening van de schommelingen in de vochtigheid in de ovenruimte wordt STEAM.Maxi™ uw beste bondgenoot tijdens uw bereidingsprocessen. Van een dichte, warme wolk die uw gerechten omringt tot een gedeeltelijke vochtigheid. Van 35 naar 260 graden. Waar u ook naar op zoek bent en hoe u maar wilt. Met STEAM.Maxi™ raakt u gewend aan
    hoge bereidingsprestaties, terwijl u tegelijkertijd energie en water bespaart dankzij de on-demandproductie van stoom die door exacte algoritmen wordt geregeld. Perfectie, dichtheid en intensiteit.
  • AIR.Maxi™Stuurt, combineert, transformeert. Het AIR.Maxi™-systeem met high flow multi-ventilatoren waarborgt een uitstekend resultaat bij elke applicatie. Krachtige luchtstromen die de warmte tot diep in het voedsel laten binnendringen, de bereidingstijd voor vlees, vis en groenten, gegrilde, gefrituurde of gebraden gerechten verkorten, maar tevens een gecontroleerde, delicate en rustige ventilatie voor zachte bereidingen, drogingsprocessen, delicaat braden of bereidingen die de hele nacht duren. De AIR.Maxi™-technologie waarborgt een uitstekend gelijkmatige bereiding bij elke belasting en voor elk type voedsel dankzij de omkering van de draairichting die afhankelijk van de belasting en het voedsel plaatsvindt. U wilt meer.
  • EFFICIENT.Power™Vermogen en efficiëntie. Hoog rendement elementen of het SPIDO.Gas™- systeem met geventileerde branders en gepatenteerde symmetrische warmtewisselaars: voor welk type u ook kiest, met uw CHEFTOP MIND. Maps™ PLUS worden altijd de maximale prestaties en efficiëntie gewaarborgd. Maximaal snelle temperatuurstijging en precisie in het behoud van de temperatuur, energiebesparing dankzij driedubbelglas en hoogwaardige isolatiematerialen. Wilt u cijfers? Een overgang van 60°C naar 260°C in 300 seconden voor zowel de elektrische versie als de gasversie. Topefficiëntie binnen de categorie gecombineerde werking, droge lucht en stroom overeenkomstig het ENERGY STAR certificaat.
Meer informatie
Eenheid Stuk
Afmeting 892x1018x1875mm
Model Staand model
Deur Links schanierend
Kerntemperatuur Ja
Wateraansluiting Ja
Diepte 1020mm
Maximale gastronorm maat Euro-/bakkersnorm
Aantal niveaus 16
Uitvoering Elektrisch
Aansluitspanning 400 V
Vermogen elektrisch 38,5KW
Serie Cheftop Mind Plus
Korte beschrijving

MindMaps Plus Display, maak een nieuw programma, bewaar het in uw gepersonaliseerde receptenbibliotheek of gebruik de revolutionaire visuele MIND.Maps™-technologie, Standaard met kerntemperatuurvoeler, Automatische reinigingssysteem, afstand tussen de roosters is 67mm, (wordt geleverd zonder roosters of bakplaten), Inclusief inrijwagen (16x600x400mm), 16x 600x400mm, 400VOLT 50HZ / 38.5kW, Afmetingen 890x1020x(H)1880mm.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals