Buffalo grills

Geen enkele cafetaria, restaurant of take-away is compleet zonder een grill van Buffalo. Doordat de grills van Buffalo veelzijdig, duurzaam en consistent presteren worden de smaken, sappen en voedingsstoffen behouden. Zo bereid u in elke situatie de lekkerste gerechten voor uw klanten.

Alleen de beste materialen

HTB Emmen heeft een uitgebreid  assortiment aan Buffalo grills. Buffalo biedt grills aan voor elke situatie en elke behoefte. Zo zijn er open grills voor het bereiden van vlees en vis, contactgrills met een grillplaat aan de boven- en onderzijde voor tosti’s en panini’s, ovengrills voor het grillen, verwarmen en toasten en powergrills voor het bereiden van grote hoeveelheden vlees en vis. Wat uw behoeften ook zijn, met een grill van Buffalo weet u zeker dat u op een gezonde en snelle manier vis, vlees, groente, panini’s en tosti’s kunt bereiden voor al uw klanten.

Snel en gezond grillen

Met een grill van Buffalo kunt u op een snelle en gezonde manier vlees, vis en groente klaarmaken, maar ook tosti’s en panini’s. Dankzij de RVS-behuizing en de gietijzeren grillplaten kunt u de gehele grill moeiteloos reinigen. Ook is de temperatuur gemakkelijk in te stellen, zodat u altijd de juiste temperatuur hebt om uw producten zo goed mogelijk te kunnen bereiden.

Horeca Techniek Brouwer

Bij HTB Emmen kunt u, naast grills van Buffalo, ook terecht voor kleine keuken machines van Buffalo. Zo hebben wij ons assortiment uitgebreid met onder andere friteuses, warmhoudvitrines, fornuizen en bakplaten en nog veel meer. En wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de onderhoud aan uw apparatuur? Bekijk ons complete assortiment of ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud voor uw apparatuur.

Meer weten?

Heeft u vragen over de producten van Buffalo? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud voor uw apparatuur? HTB Emmen is de expert op het gebied van onderhoud en reiniging van uw apparatuur. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals. Dankzij onze optimale prijs-kwaliteit verhouding, snelle levertijd en goede klantenservice realiseren wij niet voor niets een hoge klanttevredenheid.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals