Bolero

Goed meubilair en de juiste accessoires zijn kenmerkend voor een succesvolle horecaonderneming., een welbekende feit. Ook Bolero weet dat en daarom heeft Bolero zich gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige meubilair, zowel voor binnen als voor buiten. Daarnaast produceert Bolero verschillende accessoires, waarmee u uw horecazaak kunt onderscheiden van de rest.

Bolero horeca meubilair

Door specialistische kennis en door het maken van uitstekende producten is Bolero bijzonder populair geworden. Bolero is niet alleen populair geworden in Nederland, maar door heel Europa. Zo staat Bolero onder andere bekend om hun hoogwaardig materiaalgebruik en om de bijzonder eenvoudige montage. Een stoel of tafel in elkaar zetten is namelijk kinderspel. Hierdoor zijn de producten snel in gebruik te nemen. Een ander kenmerk van Bolero is het brede assortiment aan producten, van tafels en stoelen voor binnen en buiten tot aan prullenbakken en van chique afzetpalen tot aan handige parasols.

  • Hoogwaardige producten
  • Eenvoudige montage
  • Ruim assortiment

Bolero assortiment

Bolero staat onder andere bekend om hun tafels en stoelen voor binnen en buiten, maar het assortiment van Bolero heeft veel meer te bieden. Bolero heeft namelijk diverse accessoires in het assortiment, zoals prullenbakken, deurmatten, afzetpalen en -doeken, parasols, bagage steekwagens en trolleys, kluizen, wandasbakken en reclameborden.

Bolero tafels

Tafels, rond of vierkant, vast of opklapbaar, aluminium of roestvrij staal of toch van gietijzer? Bij Bolero is van alles mogelijk. Bolero heeft namelijk tafels voor elke gelegenheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van de welbekende terrastafels, zoals de Bolero tafel met een essenhouten blad of van de volledig roest vrij stalen tafels. Doet u veel aan buffetten en caterings? Dan zijn de Bolero inklapbare tafels en inklapbare statafels de ideale uitkomst. Deze tafels zijn namelijk licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast biedt Bolero ook losse tafelpoten aan, waardoor er nog meer variatie mogelijk is. Bekijk het assortiment Bolero tafels en ontdek de mogelijkheden.

Bolero stoelen

Bij de juiste tafels horen natuurlijk de juiste stoelen en daar mogen de stoelen van Bolero niet ontbreken. Net als bij de tafels is er ook bij de stoelen veel keuzemogelijkheid. Van de welbekende lederen binnen stoelen tot aan de klassieke rotan terrasstoelen en van opklapbare stoelen tot aan vaste stoelen.

Bolero afzetpalen en -doeken

De uitstraling van een horecazaak is een zeer belangrijk aspect voor consumenten, kleine aanpassingen maken al een groot verschil. Creëer een chique elegante uitstraling met Bolero afzetpalen. De afzetpalen zijn ideaal voor het afzetten van terrassen of om de ingang mee te markeren. De palen zijn licht van gewicht en dus gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast zijn de palen te gebruiken met velours koorden en afzetdoeken.

Bolero parasols

Niets is zo fijn voor klanten, als de mogelijkheid om in de zomer even te kunnen schuilen van de zon onder een parasol met het genot van een heerlijk koel en verfrissend drankje. Daarom mogen goede parasols niet ontbreken. Ook hier schiet Bolero niet te kort. Met diverse parasols in het assortiment voorziet u uw klanten van een heerlijk plekje in de schaduw, wat ze beschermt tegen de zon. De parasols van Bolero zijn gemakkelijk te openen en te sluiten door middel van een katrolmechanisme. Daarnaast is het doek bestendig tegen Uv-straling en regen.

Let op: de poten van de parasols worden apart verkocht.

Diverse accessoires

Nog niet kunnen vinden wat u zocht? Neem dan eens een kijkje in het volledige assortiment van onze Bolero producten. Zo hebben we nog diverse andere producten. Denk bijvoorbeeld aan handige kluizen waarmee u uw waardevolle eigendommen en belangrijke papieren veilig in kunt opslaan. Of wat dacht u van prullenbakken en asbakken, waarmee u uw horecazaak netjes houdt. Neem voor nog meer accessoires een kijkje in het assortiment.

HTB Emmen

HTB Emmen is al sinds 1999 dé partner voor horecaondernemers. Dat komt doordat HTB Emmen veel meer doet dan alleen het leveren van Bolero producten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onder andere de beste afzuigkappen, fornuizen, koffieautomaten, koel- en vriesapparatuur, vaatwasmachines, ovens en nog veel meer, zowel nieuwe als gebruikt . Tegenwoordig met de mogelijkheid om de apparatuur voordelig te leasen. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan onderdelen voor diverse horeca apparatuur. Ook bent u hier op de juiste plek voor de montage, reiniging en het onderhoud van diverse machines. Weten wat HTB Emmen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag voor de mogelijkheden.

  • Veilig betalen
  • Vakkundig advies
  • Ruim assortiment
  • De partner voor horeca ondernemers
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals