Cook & Hold

Service Temperature Food Preserving is de innovatieve en gepatenteerde techniek die aan de basis ligt van de EVEREO®-technologie. EVEREO® werkt uitsluitend en alleen bij temperaturen waarboven bacteriën niet kunnen leven, waardoor de voedselveiligheid niet in gevaar komt. Het bewaren van voedsel in EVEREO® gedurende meer dan 8 uur, ook al zijn ze eerder gekoeld tot 3°C, garandeert de volledige pasteurisatie en verzekert de veiligheid ervan. Talrijke tests, uitgevoerd in meerdere onafhankelijke laboratoria hebben aangetoond de voordelen van de technologie aangetoond. Deze voordelen gelden zowel op het gebied van microbiologische veiligheid als het behoud van de organoleptische kwaliteiten van levensmiddelen, alsmede alsook een besparing van tijd en middelen. Het laboratorium voor de fysica van de gastronomie en het toekomstige kooklaboratorium in Parma hebben een sleutelrol gespeeld bij de ontwikkeling en de testfase van de wetenschap achter het conserveren van voedsel op servicetemperatuur. Hun oprichter, Davide Cassi, professor in de fysica van de gecondenseerde materie aan de universiteit van Parma, werkt al meer dan 20 jaar samen met de beste chef-koks en patissiers ter wereld aan de ontwikkeling van nieuwe kooktechnieken.

Blader door
Huidige filters
  1. Hoogte Verwijder dit artikel

 

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals