Op voorraad
SKU
ANIMO_08090

MAATBEKER KOFFIE ANIMO, 08090

MAATBEKER KOFFIE ANIMO, voor exact afmeten van koffiehoeveelheid !
€ 4,19
  • Ma t/m vrij bereikbaar van 8u-18u
  • Veilig betalen
  • 1 jaar garantie
  • Vakkundig advies

Een vraag over dit product? Neem contact met ons op

Maatbeker Koffie Animo

Wanneer u graag zeker wilt zijn over de hoeveelheid koffie die u gaat maken met uw apparaat, kan de Maatbeker Koffie Animo een handig product zijn om aan te schaffen. Hiermee zet u altijd genoeg koffie voor u en uw gasten. Dat zorgt er ook nog eens voor, dat mensen minder bij het apparaat hoeven te wachten op een nieuwe lading koffie.

Verschillende soorten percolators

Bij Horeca Techniek Brouwer uit Emmen vindt u meerdere soorten koffiezetapparaten die werken volgens het percoleersysteem. Door het grote assortiment, met verschillende varianten, vindt u altijd het apparaat dat het beste past bij uw wensen en behoeften. Zo zijn er apparaten met een grote inhoud, wanneer u bijvoorbeeld een grote groep personen wilt kunnen bedienen van verse koffie.

In heel Nederland gratis bezorgd !

Voordelen van HTB Emmen:

  • Veilig online betalen
  • Ruim assortiment
  • 12 maanden garantie
  • Vakkundig advies

Percolator onderdelen

Bent u op zoek naar de meest geschikte onderdelen voor bij uw percolator? Bekijk dan ook eens deze pagina. Wanneer u twijfelt over de juiste onderdelen, kunt u daar meer informatie vinden over de juiste onderdelen voor bij uw machine. Weet u al welke onderdelen u nodig heeft, dan kunt u ook alvast deze onderdelen op gaan zoeken.

Service HTB Emmen

Bij Horeca Techniek Brouwer hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom weet u bij aankoop van één van onze producten zeker dat u te maken heeft met een kwalitatief hoogstaand product. Dit, in combinatie met onze zachte prijzen, zorgt ervoor dat u geniet van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Neem gerust contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot het aanschaffen van één van de koffiezetapparaten? Neem dan contact met ons op! Ook voor al uw vragen met betrekking tot één van onze overige producten, staan onze medewerkers u graag te woord. Samen met u gaan we graag op zoek naar het apparaat dat het beste aansluit op uw wensen en behoeften.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Korte beschrijving MAATBEKER KOFFIE ANIMO, voor exact afmeten van koffiehoeveelheid !
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals